The Sparkling Blueberry

January 19, 2018 at 9:42 am

Biobaza 3 in 1 Tusfürdők: Természetesség És Praktikum*

Biobaza 3 in 1 Tusfürdők: Természetesség És Praktikum*

A Biobaza márkára már nyáron felfigyeltem, amikor is egészséges napozótermékek után kutattam az Interneten és több bloggernél is szembetalálkoztam a brand termékeivel. Így aztán később, amikor lehetőségem adódott tesztelni a Biobaza tusfürdőket, örömmel bólintottam rá a dologra, hiszen imádok új “zöld” márkákkal megismerkedni. Most sem csalódtam, és nagy örömmel mutatom be Nektek is ezeket a szuper, 3 in 1 fürdőtermékeket.

 

Ezek a tusik szuper alternatívát jelentenek azok számára, akiknek -hozzám hasonlóan- fontos az, hogy szépségápolási termékeik egészséges és természetes összetevőket tartalmazzanak. A Biobaza 3 in 1 (tusfürdő, sampon és habfürdő) termékek ugyanis mentesek a parabénektől, mesterséges illatanyagoktól és színezékektől is. A természetesség ugyanakkor nem ment az illatélmény “kárára” hiszen mindegyik változat elképesztően finom, már-már aromaterápiás élményben részesít használat során, és ez a finom illat a bőrödön is sokáig megmarad.

 

biobaza 3 in 1 tusfürdők

 

Bevallom őszintén nem vagyok a “szappanos” hajmosás nagy híve, megjártam már néhányszor (amikor pl. még nem tudtam, hogy a kasztíliai szappanos hajmosás után almaecetes öblítés szükséges) és álltam a tükör előtt kétségbeesve majdhogynem rasztás fürtökkel. De a Biobaza tusfürdők valóban megállják a helyüket samponként is. Mind a két verzió melyet próbáltam tisztává, puhává, könnyedén kifésülhetővé és csillogóvá varázsolta a helyem és a szuper érzékeny fejbőrömön sem okozott semmilyen irritációt.

 

Én a természetes zöld tea kivonatot tartalmazó változatot és a relaxáló hatású citrom-levendulás verziókat próbálhattam ki, és mind a kettőt nagyon megkedveltem. Ez a két illat, illetve a Shea vajas – Jojobás verzió  a DM polcain is elérhető (400 ml-es kiszerelésben, 1.699- Ft-ért), de további illatokat, mint például a kókuszos,  a manuka-méz vagy a rózsa-geránium változatot megtaláljátok a Pingvin Patikák, vagy a Bijó webshop kínálatában is.

 

Friss infókért kövessétek a Biobaza-t a Facebookon is!

 

Ti kedvelitek a többfunkciós szépségápolási termékeket?

0 likes MAGYAR # , , , ,
Share on: / / / /
 

Leave a Reply

Értesülj elsőként a blog újdonságairól
Keresel valamit?
Szépséges Csipogás
TSB Instagram
Böngéssz a Pinterestemen!