The Sparkling Blueberry

January 19, 2018 at 9:43 am

Nyerj DM Lifebook-ot a The Sparkling Blueberry-vel!

Nyerj DM Lifebook-ot a The Sparkling Blueberry-vel!

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT, A HATÁRIDŐNAPLÓ SZERENCSÉS NYERTESE ÁCS ANNA LETT, MIVEL AZONBAN Ő NEM JELENTKEZETT A NYEREMÉNYÉÉRT, EZÉRT ÚJ SZERENCSÉST SORSOLTAM, AKI PEDIG NEM MÁS MINT DOMBOS KITTI. MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A RÉSZVÉTELT, ÉS EGY PILLANATIG NE SZOMORKODJATOK, HISZ JANUÁRBAN ÚJABB NYEREMÉNYEKKEL VÁRLAK BENNETEKET! 😉

Elérkeztünk a 2017-es év utolsó nyereményjátékához; mi is lehetne hasznosabb ajándék ilyenkor, mint egy határidőnapló a következő esztendőre. A DM limitált kiadású 2018-as Lifebook-jával szeretném meglepni egy szerencsés olvasómat. Ha Te is szívesen megnyernéd a képen látható 2018-as DM Lifebook-ot akkor olvass tovább a részletekért!

 

A nyeremény tehát a képeken látható egyedi Drogerie Markt határidőnapló, a füzet elején éves összefoglaló, majd heti lebontásban tervezők (minden hónap végén elegendő hellyel a jegyzeteidnek), a füzet végén jegyzet lapok, teendő illetve bevásárló listás perforált oldalak, 2 ív dekor matrica és egy praktikus tárolózseb is található.

 

nyerj DM Lifebookot

 

nyerj DM Lifebookot

 

nyerj DM Lifebookot

 

A nyereményjátékra az alábbi applikációban tudsz jelentkezni, mindössze válaszolnod kell az ott található kérdésre. EZ a lépés kötelező, de az utána következő 2 lehetőség (facebook illetve twitter) választható tehát azokkal extra nevezéseket gyűjthetsz be. Nevezni 2017. December 28.-áig tudsz, a nyertest  29.-én hirdetem ki, és amint jelentkezik már postázom is számára a meglepetést, így az új esztendőt már akár a naptár társaságában kezdheti meg.

 

Köszönöm, hogy idén is velem tartottál, és sok szerencsét!

 

a Rafflecopter giveaway

0 likes MAGYAR # , , , ,
Share on: / / / /
 

Leave a Reply

Értesülj elsőként a blog újdonságairól
Keresel valamit?
Szépséges Csipogás
TSB Instagram
Böngéssz a Pinterestemen!