The Sparkling Blueberry

February 20, 2018 at 1:50 pm

Trópusi Színekkel Az Őszbe

Trópusi Színekkel Az Őszbe

Ki mondta, hogy a szeptember csak a szomorkás szürkés-barnás árnyalatokról szólhat? Ez az átmeneti hónap telis-tele van ragyogóbbnál-ragyogóbb színekkel, ragadd hát meg a lehetőséget és próbáld ki te is az általam -kizárólag természetes kozmetikumokkal- elkészített nyárbúcsúztató egzotikus sminket.

 

A nyár folyamán megkeresett Csiby Nikoletta a Nikoli Makeup alapítója, és arra kért, hogy teszteljem néhány termékét és mondjak véleményt róluk, hogy szakmai visszajelzéssel is tudjon dolgozni, tovább fejleszteni a márkáját. Több általa biztosított terméket is nagyon megkedveltem és beépítettem a munkám során használt eszköztárba, az egyik kiemelt kedvencem a magenta szemhéjpúder volt. Már amikor először megpillantottam milyen gyönyörűen pigmentált tudtam, hogy szeretném Nektek is megmutatni egy sminkes poszt keretén belül. Lássuk hát lépésről lépésre, mit is használtam az alábbi trópusi look elkészítéséhez:

 

Első Lépés; Alapozás

 

Ha szép sminket, egyenletes fedést szeretnél, akkor rendkívül fontos, hogy megfelelően előkészítsd a bőrödet. Én kombinált bőrtípussal rendelkezem és a T-zóna olajossága miatt számomra fontos, hogy mattító hatású primerrel készítsem elő a bőröm. Erre a francia ZAO makeup új Sublime Soft báziskrémét használtam. Ez a primer szépen egységesíti a bőrszínt, valamint bársonyos alapot ad a smink alá, meghosszabbítja annak tartósságát.

 

Erre került fel a Nikoli Makeup korrektora mely egy rendkívül jól fedő és jól eldolgozható korrektor. Alkalmazd a szem alatti sötét karikákra, bőrhibákra, az orr körüli esetleges pirosságra.

 

egzotikus smink tutorial

 

A szintén Nikoli Makeup féle alapozót finoman az ujjammal oszlattam el az arcomon, majd gyengéd ütőgető (az ujjbeggyel) mozdulatokkal dolgoztam el. Könnyed textúrájú, ám erős fedésű alapozó ez, több rétegben felvíve még a problémás bőrűek számára is megoldást nyújthat.

 

Az alapozást a Yamuna poralapozójával fixáltam.

 

Második Lépés; A Szemek

 

A szemhéjakat a szemöldök magasságáig a Lily Lolo Pedal To The Metal palettájának Photo Finish nevű matt nude árnyalatával alapoztam.

 

Ezután a szemhéj közepétől a külső szemzug irányába nagyon finom rétegben felvittem a Nikoli Makeup magenta szemhéjpúderét.

 

A belső szemzugba az előbb említett Lily Lolo paletta Silver Bullett nevű árnyalatát “pöttyentettem”.

 

A szemsminket végül egy határozott pink (Nikoli Makeup) “tusvonallal” fejeztem be.

 

A szempilláimat két rétegben festettem ki a Zui Organic Granite szempillaspiráljával.

 

A szemöldökömön a Nikoli Makeup féle barna kontúrt használtam.

 

nikoli makeup egzotikus smink tutorial

 

Befejező Lépések

 

Arcom kontúrozásához a Lily Lolo féle Sculpt & Glow Contour Duo-t használtam. A sötétebb árnyalattal alakítottam az áll, homlok illetve arccsont vonalaimon, a highlighterrel kiemeltem az orcáim, orrnyergem és “pöttyintettem” egy keveset a homlokom közepére, ajkaim fölé és az állcsúcsomra is.

 

Ajkaimat végül a Nikoli Makeup rózsaszín szájfényével festettem ki.

 

 

Próbáltad már a posztban említett termékek bármelyikét? Mit gondolsz róluk?

0 likes MAGYAR # , , , ,
Share on: / / / /
 

Leave a Reply

Értesülj elsőként a blog újdonságairól
Keresel valamit?
Szépséges Csipogás
TSB Instagram
Böngéssz a Pinterestemen!