The Sparkling Blueberry

February 20, 2018 at 1:51 pm

Sztárok És A Természetes Szépségápolás

Sztárok És A Természetes Szépségápolás

Már a legnagyobb hírességek is észrevették, hogy valami nagyon nincs rendben a szépségiparban; Hollywoodban is egyre többen váltanak zöldebb szemléletre és állnak át a természetes szépségápolásra. Nagyon boldog vagyok emiatt, hiszen ezek a nagy nevű celebritások – hírnevüknek köszönhetően – sokkal szélesebb közönséget érnek el, így mind több és több követőjük szemét nyithatják fel, és mutathatnák utat az egészségesebb szépségápolás irányába.

 

Gwyneth Paltrow

 

A szőke sztár már akkor a “zöld” szépségápolás elkötelezett híve volt mielőtt az még trendivé vált volna, talán ő volt az első híresség aki felszólalt a kétes eredetű összetevőket tartalmazó kozmetikumok ellen. Megalapította saját weboldalát a Goop-ot, ahol személyes kedvenceit jelenteti meg egészség/zöld/ illetve fenntartható életmód kategóriákban. A receptektől kezdve, a szépségtippeken keresztül egészen a szexuális tanácsadásig mindent megtalálhatsz az oldalon. Gwyneth ráadásul aktív résztvevője (a smink részleg Kreatív Igazgatója) a híres organikus márka a Juice Beauty életének is.

 

sztárok és a természetes szépségápolás

Image via sfchronicle.com

 

Emma Watson

 

A brit színésznő/aktivista számtalan nemes célért küzd; aktív szószólója az emberi jogoknak, különös figyelmet szentel a nők helyzetének javításának, harcol a globális felmelegedés ellen és mindezek mellett még arra is jut ideje, hogy szót emeljen a fenntartható divat és a természetes szépségápolás mellett. Nemrégiben az angol nyelvű Into The Gloss online magazinnak adott nyilatkozatában kiderült, hogy fürdőszoba polcán és sminktáskájában is dominálnak az organikus szépségápolási termékek.

 

sztárok és a természetes szépségápolás

Image via intothegloss.com

 

Miranda Kerr

 

Az ausztrál szupermodell  sokáig keresett olyan termékeket melyek csakis a legjobb, legtisztább természetes összetevők felhasználásával készültek, és hatékonyságuk (tápláló, hidratáló hatásuk) bizonyított. Mivel nem talált ilyet ezért megalkotta saját márkáját mely rendkívül sikeres és Kora Organics néven fut.

 

sztárok és a természetes szépségápolás

Image via beauticate.com

 

Alicia Silverstone

 

A legendás Spinédzserek című film egykori sztárja, a kamerákat billentyűzetre cserélte; megírta Kind Diet című könyvét melyben életmód tanácsokat ad, hogy hogyan élhetünk egészségesebb teljesebb életet úgy hogy közben a környezetünknek , a bolygónknak se ártsunk. Weboldala a thekindlife.com ennek a könyvnek egyfajta kiterjesztése, ahol a receptektől kezdve a natúr szépségtippekig mindent megtalálhattok ami egy “kedvesebb” élethez szükséges. Ráadásul Gwynet-hez hasonlóan Alicia is piacra dobott egy smink kollekciót a feljebb már említett Juice Beauty-val közösen.

 

sztárok és a természetes szépségápolás

Image via skyelife.com

 

Gisele Bündchen

 

A brazil szupermodell előszeretettel bújik az egészséges élet nagykövetének szerepébe és milyen jól teszi! Gisele szinte az élet minden területére tud környezetbarát megoldást kínálni. Különösen fontos számára az egészséges táplálkozás, a testi-lelki egyensúly és természetesen arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy csak a legtisztább legtermészetesebb kozmetikumokat használja.

 

sztárok és a természetes szépségápolás

Image via eco4u.wordpress.com

 

Natalie Portman

 

A színésznő vegán életmódot folytat és ezt nem is titkolja (csupán terhessége idejére adta fel életmódját, amikor úgy érezte a kisbabájának szüksége van állati eredetű táplálékra is, hiszen rendkívüli módon kívánta a tej és tojás felhasználásával készült péksüteményeket). Szépségének titka saját bevallása szerint a vegán táplálkozásban és a megfelelő napi folyadékbevitelben rejlik. Szépségápolási rutinjában előnyben részesíti a természetes kozmetikumokat, egy nemrégiben kiadott nyilatkozata alapján a Pai márka termékei a legnagyobb kedvencei.

 

sztárok és a természetes szépségápolás

Image via marieclaire.com

 

Ki a kedvenc “zöld” celebritásod?

 

Kezdőkép via topcelebs.ru
0 likes MAGYAR # , , , ,
Share on: / / / /
 

Leave a Reply

Értesülj elsőként a blog újdonságairól
Keresel valamit?
Szépséges Csipogás
TSB Instagram
Böngéssz a Pinterestemen!