The Sparkling Blueberry

February 20, 2018 at 1:51 pm

Légy Stílusos És Hidratált Idén Nyáron; Íme Az 5 Legmenőbb Vizespalack

Légy Stílusos És Hidratált Idén Nyáron; Íme Az 5 Legmenőbb Vizespalack

Lassan júliust írunk, ami azt jelenti, hogy az év legmelegebb hónapjai még előttünk állnak. Ahogy a hőmérséklet jelentősen megemelkedik (és elérjük a hőségriadók időszakát) különösen fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Tudom sokatoknak – köztük nekem is – nehéz erre odafigyelni, de épp ezért vannak ezek a divatos kulacsok melyeknek hála jóval motiváltabb az ember lánya a kortyolgatásra.

 

Az ajánlott napi folyadékbevitel nők számára 2,7 liter, míg férfiak számára 3,7 liter. Lehet, hogy ez nagyon soknak tűnik, de bizonyított, hogy a szervezetünknek ennyi folyadékra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően funkcionáljon. Sőt! A nyári hónapok alatt ezt a mennyiséget még növelnünk is kellene… Ráadásul a szükséges folyadékbevitel mennyiségét olyan egyéb tényezők is befolyásolhatják, mint a sport, a fizikai munkavégzés vagy a gyakori koffeinfogyasztás. Így ha szeretnél a toppon maradni, akkor egy megoldás van: igyál igyál és igyál (kerüld a cukros üdítőket és az alkoholt)!

 

Az alább bemutatott stílusos vizespalackoknak köszönhetően pedig a folyamat is élvezhetőbbé válik!

 

Made by FRESSKO

 

Ez a rendkívül igényes – ráadásul fenntartható szemléletben készült (bambuszból és üvegből) – vizespalack tökéletes a nyáron igen népszerű gyümölcsös vizek elkészítésére. Sajnos Magyarországon egyelőre még nem kapható, de az Ausztrál anyacég világszerte szállít.

 

 

memobottle

 

Eltérően a megszokott üveg formától, a memobottle teljesen rendhagyó, lapos verzióban kínálja a vizespalackját, mely így könnyedén elfér akár a laptop táskádban is. BPA mentes műanyagból készült, melyet újrahasznosíthatsz ha egyszer netalántán megunnád (de kétlem hogy megfogod). Itthon az Up To Style kínálatában találod meg!

 

 

Frank Green SmartBottle

 

Ez az egyszerű ám nagyszerű vizespalack Ausztráliából érkezik és garantálom, hogy semmi perc alatt elrabolja a Te szívedet is (Én a kávéspoharukba már szerelmes vagyok). Üvegeik BPA mentes műanyagból készültek ráadásul ellenállnak a foltoknak és szagoknak, így nem alakul ki bennünk a kulacsokra oly jellemző “furcsa íz”. Egy innovatív cseppmentes kupak koronázza meg az üveget, sőt minden vásárlás mellé ajándékba kapsz egy mobil applikációt is, mely emlékeztet, hogy elegendő alkalommal igyál a nap folyamán. Magyarországon az Ébresztő kávézők budapesti illetve tatai üzletében találhatod meg őket.

 

 

bkr Vizespalackok

 

Nem csupán vizespalack, de egyszerre divatos kiegészítő is. A bkr alapítói – Tal Winter és Kate Cutler – állítják, hogy kulacsaik az eldobható műanyagpalackok ellenszerei és a ragyogó bőrhöz vezető út kulcsai. Ezzel sokan egyetértenek, így a márka számos Hollywood-i hírességet is rajongói közt tudhat (Jessica Alba, Blake Lively, Kristen Bell). A palackok három méretben (250 ml, 500 ml és 1 L) elérhetőek és hozzánk legközelebb Hollandiából vagy az Egyesült Királyságból tudjátok megrendelni.

 

bkr (@mybkr) által megosztott bejegyzés,

 

My Equa

 

A szlovén Equa kínálatában mind BPA mentes műanyag, mind szépséges üveg kulacsok is megtalálhatóak – ha teheted válaszd az üveget! Szép formák, ötletes megoldások, ezek  között a vizespalackok között mindenki talál kedvére valót. Az én kedvencem a növényi mintás az Urban Jungle kollekcióból. Magyarországon is elérhető!

 

EQUA (@myequa) által megosztott bejegyzés,

 

Oszd meg velünk; Te hogy veszed rá magad, hogy elegendő folyadékot fogyassz?

 

Kiemelt kép via: http://mybkr.co.uk

 

0 likes MAGYAR # , , , ,
Share on: / / / /
 

Leave a Reply

Értesülj elsőként a blog újdonságairól
Keresel valamit?
Szépséges Csipogás
TSB Instagram
Böngéssz a Pinterestemen!