The Sparkling Blueberry

February 18, 2018 at 10:27 am

Legjobbat A Gyermekednek; MÁDARA Babakozmetikumok*

Legjobbat A Gyermekednek; MÁDARA Babakozmetikumok*

Akár hiszel a természetes kozmetikumokban, akár nem, akár organikus termékeket használsz magadon, akár nem, abban bizonyára egyetértessz, hogy egy kisbabának/pici gyereknek csak és kizárólag a legtisztább, méreganyagoktól mentes kozmetikumok a megfelelőek. Kisfiamnak én is csak a legjobb, legbiztonságosabb kozmetikumokat vásárolom, így akadtam rá a MÁDARA organikus babaápolási termékeire is. Hogy miért szeretem őket? Olvass tovább!

 

Sajnos a mai napig sok anyuka esik áldozatul a nagy márkák marketingdömpingjének és vásárolja meg naivan a kemikáliáktól hemzsegő babafürdetőket/popsikrémeket/testápolókat csak azért mert a reklámban meggyőzően elhangzik a kímélő/lágy/gyengéd szavak valamelyike, valamint mivel ezek sorakoznak a legtöbb drogéria és szupermarket polcain. Egy kis utánajárással azonban hamar kideríthető, hogy a “hagyományos” babakozmetikumok között nem egy olyan akad,  melynek összetevői közt akár a hormonháztartás fejlődését is befolyásoló elemek is fellelhetőek. Ahogy mindig hangsúlyozom, a legfontosabb, hogy elolvassuk a címkét mielőtt megveszünk valamit, vagy olyan márkákat válasszunk melyek bevizsgáltan bio/organikus összetevőkből állnak és így magukon hordozzák ezek minősítéseit.

 

madara babakozmetikumok

 

A Lettországból származó MÁDARA kozmetikumok a nemzetközileg elismert ECOCERT minősítéssel rendelkeznek, mely garantálja, hogy a márka termékei kizárólag megbízható organikus gazdaságokból illetve minősített beszállítóktól érkező összetevőkkel készülnek, valamint hogy a gyártási folyamat során is minden lépés megfelel a natúr kozmetikumokra vonatkozó szigorú előírásoknak.

 

A MÁDARA babakozmetikumok közül 3 terméket volt szerencsém kipróbálni, melyekkel mind maradéktalanul elégedett voltam, és őszintén bevallom amellett, hogy kisfiam fürdetési rutinjának rendszeres résztvevői lettek, még én magam is gyakran nyúlok utánuk tusoláskor. Hogy mi a titkuk?

 

Zab És Hársfavirág Babasampon

 

Az első időkben sokat küzdöttünk a kisfiam fején kialakult koszmó eltávolításával és sajnos akkoriban kompromisszumot kötöttem és – a hatékonyságért szemet hunytam a kétes összetevők felett és – egy patikai szert használtam. Bár tudtam volna már akkor erről a rendkívűl kímélő, ám mégis hatékony  MÁDARA babasamponról. Összetevőinek köszönhetően finoman de alaposan tisztít, hidratálja a fejbőrt, ráadásul – hosszú hajú csemeték anyukái figyelem! – még a rakoncátlan fürtök kifésülését is megkönnyíti.

 

Zab És Kamilla Babafürdető

 

A fürdető nálunk különösen érzékeny téma, hiszen Ádám bőre nagyon érzékeny, hajlamos az ekcémára, így legtöbbször csak tiszta vízben fürdetjük. Vannak azonban alkalmak, amikor jól jön egy kis extra “tisztító erő” éppen ezért voltam kíváncsi a MÁDARA kamillás babafürdetőjére. Először én próbáltam ki, hiszen nekem is érzékeny bőröm van, majd miután semmi reakciót nem tapasztaltam, izgulva a picurnál is bevetettük. Másnap a reggeli pelenkázásnál aggódva bontogattam a rugdalózót, féltem, hogy esetleg ártottunk a bőrének a fürdetővel, ám legnagyobb meglepetésemre nemhogy rosszabb lett a helyzet, de a meglévő ekcéma is szinte teljesen elhalványodott!

 

madara babakozmetikumok

 

Kakaóvaj És Szilva Krémolaj

 

Ez egy igazi különlegesség, mely nemcsak állagában, de szupergyors felszívódásában és egyszerűen mesés (tiszta csoki, de komolyan) illatában is merőben eltér a megszokott babatestápolóktól. Mélyen hidratálja a picik bőrét, nem hagy maga után zsíros réteget, olyan szuper, hogy bevallom én is rendszeresen elcsenem.

 

Te milyen babaápolási termékeket használsz?

 

0 likes MAGYAR # , , , ,
Share on: / / / /
 

Leave a Reply

Értesülj elsőként a blog újdonságairól
Keresel valamit?
Szépséges Csipogás
TSB Instagram
Böngéssz a Pinterestemen!